Tvrtka Primus Contactus

Da, taj prvi korak, prvi dodir sa okom mora biti savršen. Zato trebamo oftalmološku opremu najviših standarda i dokazane kvalitete. Sve što naši korisnici traže nastojimo omogućiti i pružiti u stručnom i tehnološkom dijelu – stručno savjetovanje, optimalan odabir i prodaju, te naposlijetku siguran i brz servis.

2010. godine tvrka Primus Contactus preuzima organizaciju uvoza i distribuciju dva vrhunska branda u svojem okruženju – Topcon oftalmološku opremu i uređaje, kao i Woehlk / Zeiss kontaktne leće i otopine.

Postavili smo visoke standarde u distribuciji Topcon uređaja i suradnjom sa tvrtkom Rimc iz Slovenije koja nam dodatno osigurava tehničku podršku i stručnu izobrazbu, te stručnim osposobljavanjem naših djelatnika i suradnika u sjedištu Topcon Europe Medical u Nizozemskoj, možemo odgovoriti svakom izazovu u regiji.

Nije slučajno širenje kroz priznate medicinske / oftalmološke robne marke, jer smo pratili potrebe i želje svojih kupaca. Zato u periodu 2013. – 2017. godine distribucijsku mrežu širimo prema poznatim robnim markama - Oculus (segment optičke i oftalmološke opreme), Breitfeld & Schliekert (najkvalitetniji alat, sitni pribor i potrošni materijal za optike), Volk (oftalmološke lupe), Heine (prijenosni oftalmološki uređaji i pribor), CIOM (kvaliteni probni setovi i probni okviri za oftalm.ordinacije), Technocare (kvalitetom i dizajnom vrhunski stolci za ordinacije i operacione sale), Titan Surgical (instrumentarij za oftalmologiju – operacioni pribor), Kowa (izvrsni dijagnostički uređaji za praćenje glaukoma, dijabetesa, suhog oka), Elektron Eye Technology (perimetri predviđeni za ordinacije i poliklinike), Katena (instrumentarij za oftalmologiju – ambulantni i operacioni pribor) i Inami (OP mikroskopi i biomikroskopi).

Naša vizija je osigurati vrhunski i pouzdani proizvod u dijelu oftalmološke opreme i pribora, te imati siguran servisni centar za sve dosadašnje korisnike, ali i buduće, za sve robne marke koje nudimo.

Zato postavite upit, testirajte našu opremu i postanite dio zadovoljnih korisnika Primus Contactus grupe!


Primus Contactus d.o.o. član Medical ContactUs Group (MCG)